dinsdag 21 juli 2009

Enkele hotels in Antwerpen, mooie historische stad!


Firean Hotel heeft een internationaal gevestigde reputatie als zijnde één van de chamantste in België. Dit prachtige Art déco gebouw werd, oorspronkelijk als herenhuis, opgetrokken in 1929. Het werd gerestaureerd en verbouwd tot Antwerpen Hotel door de huidige eigenaars in 1986. Alle kamers en suites werden individueel ingericht en bijna alle originele kenmerken van het gebouw zijn bewaard gebleven. Inclusief de unieke Art déco en Tiffany glasramen. Bij mooi weer kan men in dit hotels in Antwerp city centre rustig genieten van het zeer verzorgde ontbijt in de bloemrijke binnentuin. Een oase van rust midden in de stad.



Het Antwerp Diamond Hotel is een nieuw hotel gelegen op de statige Belgiëlei, op 10 minuten wandelen van het Centraal Station in Antwerpen en op 20 minuten stappen van de oude stad. De ruime hotelkamers van het Antwerp Diamond Hotel hebben alle moderne comfort en zijn in warme kleuren gedecoreerd. Het Anvers hotel heeft verder nog een ontbijtrestaurant met uitzicht op de tuin, een gezellige moderne bar, een bibliotheek en internetcorner. Uw wagen staat veilig in de parkeergarage van dit hôtel à Anvers.



Scandic Hotel Antwerpen beschikt over een gezellige bar en restaurant met een uitgebreide menukaart. Verder kan u in dit hotel Antwerp genieten van het gratis Wellness Center met zwembad, sauna en stoombad. De modern ingerichte kamers zijn voorzien van bureau, airconditioning, internetaansluiting, minibar en badkamer met bad en toilet. Dit hotel Antwerpen centrum is gelegen aan de ring van Antwerpen waardoor het bruisende stadscentrum zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer of de auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten